Difference between revisions of "Nieuwjaarswok/LAN 2017"

From Hackerspace ACKspace
Jump to: navigation, search
Line 10: Line 10:
 
|Short description=Wokken, en indien animo LAN-party
 
|Short description=Wokken, en indien animo LAN-party
 
}}
 
}}
Het idee is om rond 17:00 te verzamelen bij de space en vanuit daar samen door te gaan naar de Parkstad Plaza wok bij het Roda stadion. De onderstaande lijst is de definitieve lijst die aangehouden wordt bij het reserveren. Laat ook even weten of je wilt rijden van de space naar de wok en terug, of dat iemand anders eventueel in jouw auto mag rijden.
+
Het idee is om rond <s>17:00</s> 18:00 a 18:30 te verzamelen bij de space en vanuit daar samen door te gaan naar de Parkstad Plaza wok bij het Roda stadion. De reservering bij de wok staat om 19:30. De onderstaande lijst is de definitieve lijst die aangehouden wordt bij het reserveren. Laat ook even weten of je wilt rijden van de space naar de wok en terug, of dat iemand anders eventueel in jouw auto mag rijden.
 +
 
  
 
{| cellspacing="1" cellpadding="1" border="1" align="center" summary="New Years Noms availability" class="wikitable sortable"
 
{| cellspacing="1" cellpadding="1" border="1" align="center" summary="New Years Noms availability" class="wikitable sortable"
Line 99: Line 100:
  
 
=== LAN ===
 
=== LAN ===
Staat nog niet vast of deze doorgaat. Er wordt gekeken naar de tabel hierboven om te kijken of er animo is.
+
Er lijkt voldoende animo voor de LAN party, hier zal verder niet direct wat vooruit gepland worden. Neem gewoon lekker je pc/laptop mee, hang m aan het netwerk en speel een spelletje ;).
  
 
[[Category:Food]][[Category:Network]]
 
[[Category:Food]][[Category:Network]]

Revision as of 20:18, 2 March 2017

Attention:
You are looking at an event that took place in the past
Event: Nieuwjaarswok/LAN 2017
Featured: Yes
State: Planned
Start date: 2017/03/11
Start time: 18:00
End date: 2017/03/12
End time:
Contact: Da Syntax
Kind:
Location: ACKspace , Parkstad Plaza
URL:
Fee: €28,95
Short description: Wokken, en indien animo LAN-party

Het idee is om rond 17:00 18:00 a 18:30 te verzamelen bij de space en vanuit daar samen door te gaan naar de Parkstad Plaza wok bij het Roda stadion. De reservering bij de wok staat om 19:30. De onderstaande lijst is de definitieve lijst die aangehouden wordt bij het reserveren. Laat ook even weten of je wilt rijden van de space naar de wok en terug, of dat iemand anders eventueel in jouw auto mag rijden.


Wie Wok LAN Kan rijden Heeft auto
Da Syntax Ja Ja Als het moet Ja
Vicarious Ja Nee Ja Ja
pmwq Ja Ja Nee Nee
xopr + 1 Ja + 1 Ja + 1 (vermoedelijk) Misschien Ja
Computer1up Ja Ja, afhankelijk van ouders Nee Nee
Wirexbox Ja Ja Nee Nee
Wolkje Ja Onbekend Ja Ja
Prodigity Ja Ja Ja Nee... ish
Swiemel Ja + 1 Onbekend Ja Ja
Roelke Ja Maybe Als het moet Ja
Stuiterveer Ja + 1 Ja Nee Nee

Wok

We gaan wokken bij Parkstad Plaza. Dit kost €28.95 voor 3 uur wokken. Bij dat bedrag zit fris, koffie en thee inbegrepen. Alcoholische dranken zijn verkrijgbaar met losse muntjes van €1 per stuk.

LAN

Er lijkt voldoende animo voor de LAN party, hier zal verder niet direct wat vooruit gepland worden. Neem gewoon lekker je pc/laptop mee, hang m aan het netwerk en speel een spelletje ;).