Difference between revisions of "SYN-ACKnowledge/2022/De chemie van het brouwen"
< SYN-ACKnowledge | 2022
(Trying to structurize SYN-ACKnowledge: each entry its own subpage) |
m (form-ified page) |
||
(One intermediate revision by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
− | :In deze open paneldiscussie begeleid door aes256cbc wordt dieper gekeken in welke organische verbindingen ontstaan zijn bij een brouwproces; wat hun invloed is op het eindresultaat, | + | {{Talk |
+ | |Title (English)=The chemistry of brewing | ||
+ | |Description (English)=In this open panel discussion moderated by aes256cbc, we will explore in depth which organic compounds are formed during a brewing process; what their influence is on the result, | ||
+ | :where terpenes, humulones, saccharides, amino acids and esters play a role, and how this forms a complex whole. | ||
+ | |Title (Dutch)=Dechemie van het brouwen | ||
+ | |Description (Dutch)=In deze open paneldiscussie begeleid door aes256cbc wordt dieper gekeken in welke organische verbindingen ontstaan zijn bij een brouwproces; wat hun invloed is op het eindresultaat, | ||
:waar terpenen, humulonen, sachariden aminozuren en esters run rol spelen, en hoe dit tot een complex geheel vormt. | :waar terpenen, humulonen, sachariden aminozuren en esters run rol spelen, en hoe dit tot een complex geheel vormt. | ||
:Er is een mogelijkheid om donaties te doen voor een naslagwerk incluis standaard referentiemateriaal te onderhouden. | :Er is een mogelijkheid om donaties te doen voor een naslagwerk incluis standaard referentiemateriaal te onderhouden. | ||
− | : | + | |Event start=2022/12/30 |
− | + | |Event start time=21:00 | |
+ | |Event end=2022/12/31 | ||
+ | |Event end time=0:00 | ||
+ | |Tags=panel discussion, chemistry, brewing | ||
+ | }} |
Latest revision as of 10:04, 30 December 2024
- The chemistry of brewing
- In this open panel discussion moderated by aes256cbc, we will explore in depth which organic compounds are formed during a brewing process; what their influence is on the result,
- where terpenes, humulones, saccharides, amino acids and esters play a role, and how this forms a complex whole.
- Dechemie van het brouwen
- In deze open paneldiscussie begeleid door aes256cbc wordt dieper gekeken in welke organische verbindingen ontstaan zijn bij een brouwproces; wat hun invloed is op het eindresultaat,
- waar terpenen, humulonen, sachariden aminozuren en esters run rol spelen, en hoe dit tot een complex geheel vormt.
- Er is een mogelijkheid om donaties te doen voor een naslagwerk incluis standaard referentiemateriaal te onderhouden.
- Leider ist dieser Text nicht auf Deutsch verfügbar
- Leider ist dieser Text nicht auf Deutsch verfügbar
- start: 21:00, duration: 180 minutes
- tags: panel discussion, chemistry, brewing