Difference between revisions of "SYN-ACKnowledge/2022/De chemie van het brouwen"

From Hackerspace ACKspace
Jump to: navigation, search
(Trying to structurize SYN-ACKnowledge: each entry its own subpage)
 
m (form-ified page)
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
:In deze open paneldiscussie begeleid door aes256cbc wordt dieper gekeken in welke organische verbindingen ontstaan zijn bij een brouwproces; wat hun invloed is op het eindresultaat,
+
{{Talk
 +
|Title (English)=The chemistry of brewing
 +
|Description (English)=In this open panel discussion moderated by aes256cbc, we will explore in depth which organic compounds are formed during a brewing process; what their influence is on the result,
 +
:where terpenes, humulones, saccharides, amino acids and esters play a role, and how this forms a complex whole.
 +
|Title (Dutch)=Dechemie van het brouwen
 +
|Description (Dutch)=In deze open paneldiscussie begeleid door aes256cbc wordt dieper gekeken in welke organische verbindingen ontstaan zijn bij een brouwproces; wat hun invloed is op het eindresultaat,
 
:waar terpenen, humulonen, sachariden aminozuren en esters run rol spelen, en hoe dit tot een complex geheel vormt.
 
:waar terpenen, humulonen, sachariden aminozuren en esters run rol spelen, en hoe dit tot een complex geheel vormt.
 
:Er is een mogelijkheid om donaties te doen voor een naslagwerk incluis standaard referentiemateriaal te onderhouden.
 
:Er is een mogelijkheid om donaties te doen voor een naslagwerk incluis standaard referentiemateriaal te onderhouden.
:duration: 3h
+
|Event start=2022/12/30
:tags: panel discussion, chemistry, brewing
+
|Event start time=21:00
 +
|Event end=2022/12/31
 +
|Event end time=0:00
 +
|Tags=panel discussion, chemistry, brewing
 +
}}

Latest revision as of 10:04, 30 December 2024

The chemistry of brewing
In this open panel discussion moderated by aes256cbc, we will explore in depth which organic compounds are formed during a brewing process; what their influence is on the result,
where terpenes, humulones, saccharides, amino acids and esters play a role, and how this forms a complex whole.
Dechemie van het brouwen
In deze open paneldiscussie begeleid door aes256cbc wordt dieper gekeken in welke organische verbindingen ontstaan zijn bij een brouwproces; wat hun invloed is op het eindresultaat,
waar terpenen, humulonen, sachariden aminozuren en esters run rol spelen, en hoe dit tot een complex geheel vormt.
Er is een mogelijkheid om donaties te doen voor een naslagwerk incluis standaard referentiemateriaal te onderhouden.
Leider ist dieser Text nicht auf Deutsch verfügbar
Leider ist dieser Text nicht auf Deutsch verfügbar
start: 21:00, duration: 180 minutes
tags: panel discussion, chemistry, brewing