Difference between revisions of "SYN-ACKnowledge/2022/De chemie van het brouwen"
< SYN-ACKnowledge | 2022
(Trying to structurize SYN-ACKnowledge: each entry its own subpage) |
m (added event datetimestamps) |
||
Line 2: | Line 2: | ||
:waar terpenen, humulonen, sachariden aminozuren en esters run rol spelen, en hoe dit tot een complex geheel vormt. | :waar terpenen, humulonen, sachariden aminozuren en esters run rol spelen, en hoe dit tot een complex geheel vormt. | ||
:Er is een mogelijkheid om donaties te doen voor een naslagwerk incluis standaard referentiemateriaal te onderhouden. | :Er is een mogelijkheid om donaties te doen voor een naslagwerk incluis standaard referentiemateriaal te onderhouden. | ||
− | :duration: 3h | + | :start: [[EventStart::2022/12/30| ]][[EventStartTime::21:00]][[EventEnd::2022/12/31| ]][[EventEndTime::0:00| ]], duration: 3h |
:tags: panel discussion, chemistry, brewing | :tags: panel discussion, chemistry, brewing |
Latest revision as of 13:52, 27 November 2023
- In deze open paneldiscussie begeleid door aes256cbc wordt dieper gekeken in welke organische verbindingen ontstaan zijn bij een brouwproces; wat hun invloed is op het eindresultaat,
- waar terpenen, humulonen, sachariden aminozuren en esters run rol spelen, en hoe dit tot een complex geheel vormt.
- Er is een mogelijkheid om donaties te doen voor een naslagwerk incluis standaard referentiemateriaal te onderhouden.
- start: 21:00, duration: 3h
- tags: panel discussion, chemistry, brewing