Difference between revisions of "SYN-ACKnowledge/2022/De chemie van het brouwen"

From Hackerspace ACKspace
Jump to: navigation, search
(Trying to structurize SYN-ACKnowledge: each entry its own subpage)
 
m (added event datetimestamps)
 
Line 2: Line 2:
 
:waar terpenen, humulonen, sachariden aminozuren en esters run rol spelen, en hoe dit tot een complex geheel vormt.
 
:waar terpenen, humulonen, sachariden aminozuren en esters run rol spelen, en hoe dit tot een complex geheel vormt.
 
:Er is een mogelijkheid om donaties te doen voor een naslagwerk incluis standaard referentiemateriaal te onderhouden.
 
:Er is een mogelijkheid om donaties te doen voor een naslagwerk incluis standaard referentiemateriaal te onderhouden.
:duration: 3h
+
:start: [[EventStart::2022/12/30| ]][[EventStartTime::21:00]][[EventEnd::2022/12/31| ]][[EventEndTime::0:00| ]], duration: 3h
 
:tags: panel discussion, chemistry, brewing
 
:tags: panel discussion, chemistry, brewing

Latest revision as of 13:52, 27 November 2023

In deze open paneldiscussie begeleid door aes256cbc wordt dieper gekeken in welke organische verbindingen ontstaan zijn bij een brouwproces; wat hun invloed is op het eindresultaat,
waar terpenen, humulonen, sachariden aminozuren en esters run rol spelen, en hoe dit tot een complex geheel vormt.
Er is een mogelijkheid om donaties te doen voor een naslagwerk incluis standaard referentiemateriaal te onderhouden.
start: 21:00, duration: 3h
tags: panel discussion, chemistry, brewing