SYN-ACKnowledge/2022/De chemie van het brouwen

From Hackerspace ACKspace
< SYN-ACKnowledge‎ | 2022
Revision as of 10:04, 30 December 2024 by Xopr (talk | contribs) (form-ified page)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
The chemistry of brewing
In this open panel discussion moderated by aes256cbc, we will explore in depth which organic compounds are formed during a brewing process; what their influence is on the result,
where terpenes, humulones, saccharides, amino acids and esters play a role, and how this forms a complex whole.
Dechemie van het brouwen
In deze open paneldiscussie begeleid door aes256cbc wordt dieper gekeken in welke organische verbindingen ontstaan zijn bij een brouwproces; wat hun invloed is op het eindresultaat,
waar terpenen, humulonen, sachariden aminozuren en esters run rol spelen, en hoe dit tot een complex geheel vormt.
Er is een mogelijkheid om donaties te doen voor een naslagwerk incluis standaard referentiemateriaal te onderhouden.
Leider ist dieser Text nicht auf Deutsch verfügbar
Leider ist dieser Text nicht auf Deutsch verfügbar
start: 21:00, duration: 180 minutes
tags: panel discussion, chemistry, brewing