SYN-ACKnowledge/2022/De chemie van het brouwen
< SYN-ACKnowledge | 2022
- The chemistry of brewing
- In this open panel discussion moderated by aes256cbc, we will explore in depth which organic compounds are formed during a brewing process; what their influence is on the result,
- where terpenes, humulones, saccharides, amino acids and esters play a role, and how this forms a complex whole.
- Dechemie van het brouwen
- In deze open paneldiscussie begeleid door aes256cbc wordt dieper gekeken in welke organische verbindingen ontstaan zijn bij een brouwproces; wat hun invloed is op het eindresultaat,
- waar terpenen, humulonen, sachariden aminozuren en esters run rol spelen, en hoe dit tot een complex geheel vormt.
- Er is een mogelijkheid om donaties te doen voor een naslagwerk incluis standaard referentiemateriaal te onderhouden.
- Leider ist dieser Text nicht auf Deutsch verfügbar
- Leider ist dieser Text nicht auf Deutsch verfügbar
- start: 21:00, duration: 180 minutes
- tags: panel discussion, chemistry, brewing