Opening hackerspace Frack

From Hackerspace ACKspace
Jump to: navigation, search
Attention:
You are looking at an event that took place in the past
Event: Opening hackerspace Frack
Featured:
State: Completed
Start date: 2011/09/24
Start time: 13:00
End date: 2011/09/25
End time: 13:00
Contact: Vicarious
Kind: Party
Location: Frack, Zuiderplein 33, 8911 AN Leeuwarden
URL: http://frack.nl/wiki/index.php/Opening
Fee: Free, €5 for food
Short description: Opening party of hackerspace Frack

Attended:

 1. Vicarious
 2. Da Syntax

Hint: add yourself with:

# ~~~

Also add yourself to the list on Frack's wiki


Invitation from Will-Do:

Vrienden,

Sinds het begin van deze zomer zijn we druk bezig geweest met het opzetten van een hackerspace in Friesland, en met succes! Vanaf juni hebben we zowel een stichting als een ruimte, en is er hard aan gewerkt om deze ruimte zo geeky mogelijk te maken. We hebben op dit moment een wekelijkse Python lezing van Elmer, hebben een vaste groep mensen die vaak aanwezig zijn en zijn we enthousiast met elkaar aan het hacken.

Dit succes vieren we graag met jullie tijdens onze officiële opening op 24 september. De bedoeling is om deze middag gezellig samen te komen, veel plezier te maken en te (elektrisch) BBQ-en. Mocht je willen dat wij voor BBQ vlees (+brood, groente en anders lekkers) zorgen, vragen wij om een bijdrage van €5,- euro over te maken naar onze rekening onder de noemer "Openings BBQ". Zelf lekkers meenemen mag natuurlijk ook. Kijk op de wiki voor de details.
Voor elke hackerspace die komt ligt er namens HXX ook nog een hele mooie zitzak klaar (de zakken die in de Hx2 lounge gebruikt zijn) om mee terug te nemen!
Iedereen is uitgenodigd voor de opening, dus voel je vrij om deze mail door te sturen naar iedereen die geïnteresseerd zou zijn, en hou voor meer informatie http://frack.nl/wiki/index.php/Opening in de gaten.

De belangrijke info:
Wat: Openingsfeest Frack Hackerspace
Waar: Zuiderplein 33, 8911 AN, Leeuwarden
Wanneer: Zaterdag 24 september 2011, vanaf 13:00 uur
Join de BBQ via: http://frack.nl/wiki/index.php/Opening
Parkeer informatie + route: http://frack.nl/wiki/index.php/Frack:About

Tot de 24e!

Groetjes,
Jildou, Jacko en Louwerens

Taken from Frack's wiki:

Nu de CCCamp 2011 is afgelopen word het tijd voor het volgende event; de opening van Frack. De bedoeling is om deze middag gezellig samen te komen, veel plezier te maken en te (elektrisch) BBQ-en.

Mocht je willen dat wij voor BBQ vlees (+brood, groente en anders lekkers) zorgen, vragen bij een bijdrage van €5,- euro. Dit is over te maken naar rekeningnummer 40 32 51 613, op naam van: A.J. Hoogeveen Stichting Frack. Als je het voor 21 september overmaakt, en ons laat weten dat je er de 24e bij bent, garanderen wij dat er vlees voor je is.

Zelf lekkers meenemen mag natuurlijk ook.

Mochten er dingen zijn waar we rekening mee moeten houden (allergieën, vegetarisch, voorkeuren, aankomsttijd) geef het dan even door!

In alle gevallen zijn wij te bereiken via info[at]frack.nl


Gegevens

 • Datum: 24 september
 • Open vanaf 13:00 uur, opening om 13:30 uur
 • Adres
 • De space bevind zich op <5 min lopen van het station, er bevind zich een bushalte voor de deur, en op verschillende plekken dicht in de buurt zijn parkeergarages en parkeerplaatsen
  • Parkeergarage Zaailand: altijd open, max 6 euro per dag
  • Parkeergarage Klanderij: inrijden tot 19 uur, uitrijden altijd mogelijk, max 4,50 euro per dag.
  • Let op! De straten om Frack heen zijn vaak max 2 uur (betaald) parkeren binnen winkelopeningstijden, omdat we in het centrum zitten