Talk:3D printer

From Hackerspace ACKspace
Jump to: navigation, search

ideas

Xopr 16:06, 25 October 2014 (CEST) mijn idee als 'thank you' is om een iButton-houder te maken met ACKspace er op.
Prodigity 19:47, 28 October 2014 (CET) Nieuwe mate clips zou ook niet verkeerd zijn, deze keer glow in the dark!

other

  • Prodigity 14:12, 10 December 2014 (CET) Kan iemand het project updaten om de huidige status te reflecteren? Ik weet niet of de 3d printer al bruikbaar is en wat voor een software ik nodig heb om hem te laten draaien etc. etc.
    • Xopr 18:13, 10 December 2014 (CET) Van wat ik afgelopen weekend heb gezien, heeft Roelke de de printer volledig aangesloten (met hier en daar een tijdelijke oplossing), en deze via zijn laptop geconfigureerd (of enkele configs getest) en wat testprints gedraaid. Hiervoor heeft hij alle software/firmware opnieuw gedownload/gecompileerd/geconfigureerd. De bedoeling is als het goed is om de software op die open-pc te zetten (bij de meet-tafel, en 'm daar ook te stallen). Ook heeft hij de €50,- geïncasseerd (en netjes bedankt) en gaat er filament van kopen (en ik gok nog kijken voor hardware-upgrades zoals die verticale eind-detectie, die nog 'tijdelijk' is). Ik weet dus niet of de printer nog upgrades krijgt voordat hij definitief aangesloten wordt, en of dat de software al op die pc staat (en geconfigureerd is..
    • Roelke? Jouw antwoord mag hier ;)
  • Prodigity 17:14, 26 October 2014 (CET) Leuk idee! :D Is iemand al bezig met een bill of materials / kosten?
    • Xopr 11:32, 27 October 2014 (CET) Als het goed is, weet Roelke precies wat nodig is, en heeft het een en ander al in productie gezet. Als er geld overblijft uit deze donatieronde, kan dit natuurlijk in een potje gedaan worden voor onderhoud te plegen of filament in te kopen. Als we geld te kort komen, heeft de printer een probleem..