Borrel 15-10-2011

From Hackerspace ACKspace
Jump to: navigation, search
Attention:
You are looking at an event that took place in the past
Event: Borrel 15-10-2011
Featured:
State: Completed
Start date: 2011/10/15
Start time: 16:00
End date: 2011/10/15
End time: 18:00
Contact: Vicarious
Kind: Party
Location: XCBS
URL:
Fee: € 5
Short description: Vrijdag middag borrel op zaterdag

Attended:

  1. Vicarious
  2. Eagle00789
  3. PsychiC
  4. Zapman
  5. CoolePascal

Hint: add yourself with:

# ~~~


Tekst uit e-mail van Els Steensma (Glasatelier):


Beste XCBS-er,

Wie? We (Doenja van Jadoen, Eduard en ik) willen je graag uitnodigen

Wat? voor een vrijmibo, die deze keer op zaterdag plaatsvindt ;-)

Waar? bij de receptie van het XCBS

Wanneer? op 15 oktober van 16-18 uur

Kost dat? 5 euro per persoon

Details? We hadden oorspronkelijk het plan om eerst een rondleiding te volgen door het mijnmuseum, maar dat gaan we waarschijnlijk een keer op een andere datum doen. We gaan nu gezellig (en laten we het vooral gezellig houden ;-) borrelen met wat lekkers erbij. Je kunt je aanmelden bij Nadia of Jolanda bij de balie van Camelot. Dan ook graag gelijk jouw bijdrage voldoen. Je krijgt een korte of een lange samenvatting van onze brainstormsessie van de vorige borrel. E.e.a. is afhankelijk van de beschikbare tijd van Doenja (#drukdrukdruk)

Zoals gebruikelijk is er ook dit keer ruimte voor een aantal XCBS-ers om een (korte) presentatie te geven over zijn/haar bedrijf. Leuk om iedereen zo beter te leren kennen en te ontdekken of er misschien samengewerkt kan worden. Indien gewenst, kunnen we een beamer lenen. Je kunt bij mij aangeven of je dat zou willen doen. Graag uiterlijk 10 oktober.

Toekomstplannen? We willen in november weer eens een open dag houden in het XCBS. Op dit moment is de planning om deze te houden op zaterdag 26 november van 13-17:00 uur. Reserveer deze datum alvast in je agenda! We zouden het leuk vinden als er zoveel mogelijk XCBS-ers in het gebouw aanwezig zijn, die de bezoekers te woord kunnen staan (dit kan een leuke promotie zijn voor je bedrijf!). Vrijwilligers voor de mede-organisatie mogen zich bij deze aanmelden ;-) Kan je echt niet, laat het dan zo snel mogelijk weten (graag uiterlijk deze week). Als er veel mensen niet kunnen, dan moeten we een andere datum prikken.